Nic píše:Tak už neplatí: "Pravda je stav bez ega"?
honzam píše:Nic píše:Tak už neplatí: "Pravda je stav bez ega"?
Pravda je nezávislá na Tobě i na mě a na našich prožitcích. Je nezávislá i na tom, čím bys mě chtěla mít.
Nic píše:Nicméně, je Pravda nezávislá i na Tvé roli, funkci, důležitosti a nepostradatelnosti?
Má Pravda něco společného s Tvou individualitou?
Má Pravda něco společného s Tvou karmou?
Jana píše:honzam píše:Ten spouštěč proměny v dračici a matku spočívá v postavení ostatních nad sebe sama a ponížení sebe sama pro ně.
Teď tohle nepopisuješ jako: "Já, Honzam jsem se proměnil v dračici." Ani nepíšeš: "Já dračice vznikla z Honzama." Píšeš to jako někdo třetí, kdo s ani jedním ve skutečnosti nemá nic společného. Jako by to bylo psané z větší hloubky poznání, než jaké může poskytnout ztotožnění s dračicí nebo s Honzamem.
Zeptám se: "Je tohle psané z vědomí Pravdy, nebo je Pravda ještě v hlubší úrovni poznání?"
E PLURIBUS UNUM
Nic píše:A to, co tohle všechno přesahuje a co je podstatou toho, už do téhle jednoty, o které píšeš, nepatří?
Nic píše:Píšeš, že Pravda je to, co to všechno oživuje. Je to, co to oživuje, Bytí?
Přijde mi, že ta Pravda spojuje mateřská těla do jednoho Vůdce, jako když se mnoho bytostí na něčem zásadním shodne a tou společnou shodou vzniká jejich jedna společná identita, které jsou pak podřízené. Jejich existencí je jeden kolektivní Vůdce založený na shodě v Pravdě.
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 5 návštevníků