AlfaScorpii píše:Jen by mě zajímalo, co je např. pro slepice tak strašně přitažlivého na životě ve velkovýkrmně.
AlfaScorpii píše:Jen by mě zajímalo, co je např. pro slepice tak strašně přitažlivého na životě ve velkovýkrmně.
slavoj píše:AlfaScorpii píše:Jen by mě zajímalo, co je např. pro slepice tak strašně přitažlivého na životě ve velkovýkrmně.
... dal nám tuto zemi i zvířátka abychom ji užívali dál je to na každém z nás
Ps. vygůglete si ..Den trifidů a trochu zauvažujte
slavoj píše:AlfaScorpii píše:Jen by mě zajímalo, co je např. pro slepice tak strašně přitažlivého na životě ve velkovýkrmně.
AlfaScorpii píše:slavoj píše:AlfaScorpii píše:Jen by mě zajímalo, co je např. pro slepice tak strašně přitažlivého na životě ve velkovýkrmně.
Vygůglil jsem, přečetl jsem si obsah knihy, ale nějak jsem nepochopil, jskou to má souvislost.
slavoj píše:Já vím každý si říká času dost však vědci na něco příjdou no věřme tomu že nás příroda nezničí když ničíme mi Ji
Radon píše:V této souvislosti mne stále není jasná otázka, proč se vlastně duchovní bytosti, které jsou ve spojení se zdrojem, dobrovolně vrhají do tohoto světa, do odtržení od zdroje – nebo alespoň zapomnění na něj? To je tam, ve spojení se zdrojem, taková nuda? Co nutí duchovní bytosti dobrovolně prožívat utrpení, pokud si poté ve svých fyzických tělech neuvědomují souvislost?
Radon píše:V této souvislosti mne stále není jasná otázka, proč se vlastně duchovní bytosti, které jsou ve spojení se zdrojem, dobrovolně vrhají do tohoto světa, do odtržení od zdroje – nebo alespoň zapomnění na něj? To je tam, ve spojení se zdrojem, taková nuda? Co nutí duchovní bytosti dobrovolně prožívat utrpení, pokud si poté ve svých fyzických tělech neuvědomují souvislost?
watta píše:někdo se takovým stolem prokousává celý život a nepodaří se mu přijít na to, proč si vybírá pořád něco, co mu nechutná.
Petr píše: Kdyz sem vstupujeme, tak jsme optimisti
Radon píše:proč se vlastně duchovní bytosti, které jsou ve spojení se zdrojem, dobrovolně vrhají do tohoto světa, do odtržení od zdroje – nebo alespoň zapomnění na něj? To je tam, ve spojení se zdrojem, taková nuda? Co nutí duchovní bytosti dobrovolně prožívat utrpení, pokud si poté ve svých fyzických tělech neuvědomují souvislost?...
Pokud jsme ve spojení se zdrojem, neboli "u stolu kde nám všechno chutná", proč vstupujeme do duality chutná- nechutná? A ještě k tomu nám musí být jasné, že o možnosti volby si vybrat nebudeme vědět? ...
Lída píše:watta píše:někdo se takovým stolem prokousává celý život a nepodaří se mu přijít na to, proč si vybírá pořád něco, co mu nechutná.
Ano. A to si vybral dobrovolně, protože chtěl expandovat?
Zvláštní...
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník