Higher self is conceiver, physical brain is receiver and physical personality is perceiver.
Vyšší já vymýšlí, fyzický mozek příjímá a fyzické já vnímá.
Higher self is conceiver, physical brain is receiver and physical personality is perceiver.
Vyšší já vymýšlí, fyzický mozek příjímá a fyzické já vnímá.
Pozitivni presvedceni jsou jednoducha a maji jednoduchou strukturu. Negativni presvedceni jsou daleko komlikovanejsi. Duvod je ten, ze pozitivni presvedceni jsou v souladu s nasim ja, jsou jim podporovana a nepotrebuji slozite konstrukce. Maji spojovaci, integrujici povahu.
Naproti tomu negativni presvedceni maji rozdelujici, oddelujici povahu. Potrebuji byt daleko komplikovanejsi zachytavat se o spoustu dalsich veci, aby mohly sami sebe udrzet - potrebuji k tomu radu "triku". Tim nejcastejsim trikem je, ze tato presvedceni ruznymi zpusoby vyuzivaji nas inspinkt preziti a napojuji se na nej.
Struktura pozitivnich presvedcenich je spise tekuta, kruhova, jednoducha. Struktura negativnich presvedceni je krystalicka, tuha, neexpandujici.
Z hlediska pozitivnich presvedcenich, vidime ty pozitivni i negativni ciste jako svobodnou volbu. Chapeme, ze se sami volime. Z hlediska negativnich presvedcenich zalozenych na strachu, tuto svobodnou volbu uz jasne nevidime a mame pocit, ze je pro nas bezpecnejsi si toto presvedceni zachovat.
Petr píše:Higher self is conceiver, physical brain is receiver and physical personality is perceiver.Vyšší já vymýšlí, fyzický mozek příjímá a fyzické já vnímá.
Jestliže změníte vaši přítomnost (změnou vašich současných přesvědčení), změníte stejně tak svojí minulost a budoucnost . Přesunete se totiž do naprosto odlišného hologramu, který obsahuje svojí vlastní „minulost“ a je konzistentní se svojí „přítomností“ a také „budoucností“, která je také konzistentní se svojí „přítomností“.
All those other people in the world: you are responsible to them, but you are not responsible for them. And what they are choosing to be is their choice. The way you actually can assist them best is by fully being the person you wish to be, regardless of what you see externally.
Všichni ti ostatní lidé na světě: jste zodpovědní k nim, nejste zodpovědní za ně. A cokoliv si vybírají, je jejich volbou. Způsob jak jim můžete opravdu být nejlépe nápomocni je, být plně tím, kým chcete být, bez ohledu na to, co vidíte vně.
Telepathy is a natural form of mental and emotional communication and can more accurately be called “telempathy” because being in a state of love and harmonizing with another is what allows for it to occur.
Telepatie je přirozenou formou mentální a emocionální komunikace a mohla by být přesněji nazývána "telempatie", protože bytí ve stavu lásky a harmonie s jinými je to, co ji umožňuje.
Realita není skutečná. Vaše vnímání reality je skutečné.
If you look in a glass mirror and see your reflection, if the expression on your reflection's face is frowning, you don't go over to the mirror and try to make the reflection smile- you know that the only way to get the reflection to smile is to decide to smile first
Když pohlédnete do zrcadla a uvidíte v něm svůj obraz, tak jestliže se ten obraz v zrcadle mračí, tak nepřijdete k zrcadlu a nesnažíte se ten obraz v zrcadle změnit, aby se usmíval - víte, že jediný způsob jak vykouzlit úsměv na tváři v zrcadle je rozhodnout se, že ho vykouzlíte nejdříve sami v sobě.
Nejlepší možná verze reality, kterou si dokážeme představit, nebo způsob uskutečnění něčeho, co si přejeme, je ta nejméně dobrá, kterou si umí představit (vidí) naše Vyšší já.
Neskákejte z útesu, dokud si nejste 100% jisti, že máte křídla.
Nemáme paměť, nepamatujeme si vůbec nic. Ale máme důvěru, že v každé dané chvilce, budeme vědět, co máme vědět, když to máme vědět. Nebudeme to vědět sekundu před tím, než to máme vědět, a nebudeme to vědět sekundu po tom, co to máme vědět. Takže na co bychom potřebovali paměť?
Každá částečná změna je úplnou změnou.
"...surrendering is actually taking control. Control means letting yourself flow with and in synchronous harmony with the idea of the universal Self, the universal Infinite. Choosing to flow synchronistically with that idea is taking control, is knowing that you are in control."
...odevzdání se je vlastně začít věci ovládat. Ovládat znamená nechat sebe plout v synchronní harmonii s myšlenkou vesmírného Já, vesmírného Nekonečna. Vybrat si plynout synchronisticky s myšlenkou je převzetím kontroly, a bytím si vědom toho, že jste to vy, kdo to řídí.
Petr píše:Nemáme paměť, nepamatujeme si vůbec nic. Ale máme důvěru, že v každé dané chvilce, budeme vědět, co máme vědět, když to máme vědět. Nebudeme to vědět sekundu před tím, než to máme vědět, a nebudeme to vědět sekundu po tom, co to máme vědět. Takže na co bychom potřebovali paměť?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků