watta píše:.. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky..
Naše ega o tom mohou vést spory do nekonečna, ale v našem pravém Já vůbec žádný rozpor není. Ale není v něm ani žádný směr, jen Láska.

watta píše:.. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky..
watta píše:Petr píše:tak i to plavani proti proudu ma svuj smysl a to minimalne v tom, ze casem zjistime, ze se da plavat i jinak, po proudu
ne, to má smysl i samo o sobě. jako všechno. všechno má svůj smysl samo o sobě, i bez našeho vysvětlení (které tomu vždycky coby lidé dodáváme "jenom" jako přidanou hodnotu. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky, a tudíž i stejný protisměr, nebo jestli někdo definuje správný směr, a ostatní je pak proti. ale na existenci řeky jako takové to nic nezmění. pokud se něco týká jenom nás, tak se to týká jenom nás.
Jana píše:watta píše:.. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky..
Naše ega o tom mohou vést spory do nekonečna, ale v našem pravém Já vůbec žádný rozpor není. Ale není v něm ani žádný směr, jen Láska.
watta píše:Petr píše:tak i to plavani proti proudu ma svuj smysl a to minimalne v tom, ze casem zjistime, ze se da plavat i jinak, po proudu
ne, to má smysl i samo o sobě ...
Jana píše:watta píše:.. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky..
Petr píše:Jana píše:watta píše:.. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky..
ja si to predstavuji tak, ze tam neni zadny rozpor, ale zaroven je tam vzdy smer, miliony smeru...
cim hloub do sveho ja jdeme, tim ten smer se blizi, extrahuje se z neho ta podstata, ale stale to vidim jako smer, a muzeme tomu rikat i smer bezpodminecne lasky, ale ten ma prave diky sve bezpodminenosti v sobe tolika smeru
Petr píše:watta píše:Petr píše:tak i to plavani proti proudu ma svuj smysl a to minimalne v tom, ze casem zjistime, ze se da plavat i jinak, po proudu
ne, to má smysl i samo o sobě ...
spis by tam sedelo na zacatek vety "ano, ale"
Petr píše:Jana píše:watta píše:.. donekonečna můžeme vést spory o tom, jestli mají všichni stejný směr proudu řeky..
ja si to predstavuji tak, ze tam neni zadny rozpor, ale zaroven je tam vzdy smer, miliony smeru...
cim hloub do sveho ja jdeme, tim ten smer se blizi, extrahuje se z neho ta podstata, ale stale to vidim jako smer, a muzeme tomu rikat i smer bezpodminecne lasky, ale ten ma prave diky sve bezpodminenosti v sobe tolika smeru
vostalpetr píše:Takže když už někdo napíše takovej nacionalistickej článek o těch hodných češích a zlých němcích,
tak by se měl alespon kouknout trošku do historie...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků