Je přece úplně fuk, kdo má jaké numero, když všichni jedno jsme

vostalpetr píše:Tak to asi nebudu devítka, protože nejsem takovej suchoprd jako Eckhart,
asi budu nějaký jiný číslo,
budu se muset na to podívat,
nejraději bych byl ovšem jednička,
i když bejt jednička je pěkná honička....
WEWA píše:Vážení na této adrese to máte i s historií a závěry http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1199967539
WEWA píše:Na tu jsem mrkl - a to dost podrobně - ještě, než jsi se asi narodil. Je zajímavé, že jsi opoměl zkopírovat i kladné stránky ENG, které jsou na Sys. zmiňovány. Pominul jsi taky celou historii ENG, kterou paní Palmer popisuje jinak. Taky to, že celý ENG trochu pozměnila. Stačí si toho R. přečíst. Ne se jen mrknout
Monika píše:enneagram je fajn, pokud ho člověk používá k tomu, aby více pochopil své chování a zejména vliv neuvědomělých tendencí a také možnost jejich transformace![]()
když jsi to sem Ladislave před časem dával, prošla jsem všechny odkazy a našla se v enneagramu č. 2 (zejména před pár lety to bylo pro mne naprosto typické chování) a potvrdily mi to i všechny texty ...
minulý týden jsem si znovu prošla ennegramy a zkusila to znovu a k mému překvapení mi vyšlo č. 9, které mi potvrdily i všechny testy![]()
ono to chování typu č. 2 mi přišlo, jako takový nános, který zakrýval nastavení č. 9 - jestli je to tak možný nevím, aby se typ enneagramu měnil ... nebo jeden zakrýval druhý ...
no každopádně je to moc zajímavé a je tu zase téma nazrálé na zpracování, tak sama za sebe Ti děkuju za to, že jsi to sem dal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků