já používám rozhodování mezi "dobrý" a "dobrý",
Jinak já s Abrahamem ve všem souhlasím
PánBů píše:Správný abrahámovec se pro to špatné vůbec nerozhoduje. On se vlasně nerozhoduje ani proto dobré. On se rozhoduje jen pro to chtěné. Dá se tedy říct že rozděluji věci na chtěné a dejme tomu zajímavé. Přičemž zajímavé znamená spyš překvapivé či k řešení. Rozepsal jsem to zajímavé protože pořad beru človeka jako druh který se rád zaobírá problémy a řeší je. Vznik těchto problémů je přirozenou součástí tvoření. Avšak já již vím že není třeba přilévat olej do ohně aby se problém vyřešil.
[/quote]PánBů píše:Jinak já s Abrahamem ve všem souhlasím
Abraham třeba říká že nemáme čelit realitě ale překreslit si tuto realitu na růžovo. Protože když jí překreslíme na růžovo tak díky zákonu přitažlivosti bueme dostávat více toho růžového.(tedy toho chtěného co se nám líbí)
(tady s nim buď nesouhlašíš anebo už to máš zajímavě překresleno )
Také říká že realistům se v dobrých dobách vede dobře a špatných špatně kdežto vizionářům se vede dobře pořád. A proto celé tohle divadýlko. Já chci být ten vizionář.
PS: doufám že ti nevadí a že to chápeš když zas používám zaběhlé dobře a špatně a ne Chtěné a k řešení.
watta píše:Jinak já s Abrahamem ve všem souhlasím - nebo možná bych nesouhlasila ve všem, kdybych věděla, ale ve všem, co já z něho znám, s ním souhlasím. Jinak já s Abrahamem ve všem souhlasím - nebo možná bych nesouhlasila ve všem, kdybych věděla, ale ve všem, co já z něho znám, s ním souhlasím. Jen mi to někdy připadá, jako když paní učitelka v mateřské školce vysvětluje holčičkám, proč chlapečci jinak čůrají a taky při tom neříká, na co všechno se to používá.
Petr píše:no chapal bych, ze jsi tak dobra v zamerovani na chtene, dobre aspekty vsech veci, a muze to byt klidne ta zakladni vec, ze pokud se to manifestovalo, tak se to melo manifestovat. Takto bych tomu jeste rozumel
Ale pokud neznas skutecne zadna minusova znamenka tak, jak je to tedy kompatibilni s tim o cem mluvi Abraham, tj. ze tvoreni je zalozeno na kontrastu, tj. prozkoumanim toho co nechces se dobiras k tomu co chces?
watta píše:ale koukám, že si to nikdo zkusit nechce
watta píše:Aha, tak já jsem to napsala asi špatně - já jsem samozřejmě myslela obsah článku, nikoli jeho formální stránku PetrVostál pochopil a odpověděl
Jinak co jsi napsal, je Petře hezké, nikterak objevné až samozřejmé, ale neměla-li bych s tím žádný úmysl než konstatovat toto, asi bych takovou otázku nepokládala, že? Chtěla jsem jej použít jako výchozí příklad pro další, co na tom lze ukázat...
Petr píše:watta píše:Aha, tak já jsem to napsala asi špatně - já jsem samozřejmě myslela obsah článku, nikoli jeho formální stránku PetrVostál pochopil a odpověděl
Jinak co jsi napsal, je Petře hezké, nikterak objevné až samozřejmé, ale neměla-li bych s tím žádný úmysl než konstatovat toto, asi bych takovou otázku nepokládala, že? Chtěla jsem jej použít jako výchozí příklad pro další, co na tom lze ukázat...
no netrvdim ze pisi jen objevne veci . Ale myslim, ze to co jsem napsal o forme clanku, lze stejne tak stahnout na jeho obsah. nevidim tam zasadni rozdil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků