Petr píše:nj, jak se pozna ze je velryba bez ega? Ze zije vesele? A jak se pozna to? Kdyz ziji vesele jsem taky bez ega? Nebo ta rovnice plati jen jednosmerne? kdo je bez ega je vesely, ale kdo je vesely, jeste nemusi byt bez ega? spousta otazek, ale odpovedi me vazne zajimaji
Ladislav píše:Petr píše:nj, jak se pozna ze je velryba bez ega? Ze zije vesele? A jak se pozna to? Kdyz ziji vesele jsem taky bez ega? Nebo ta rovnice plati jen jednosmerne? kdo je bez ega je vesely, ale kdo je vesely, jeste nemusi byt bez ega? spousta otazek, ale odpovedi me vazne zajimaji
...to já nevím, velryba je prostě velryba , to jaká je - to už je EGO (moje - mám-li pocit že je veselá)..., tvoje EGO zase zajímají odpovědi..., tvůj oblíbený (sorry Watto ) Bashar někde mluví o tom, že vyvstane-li v naší mysli nějaká otázka (neplatí pro otázky typu: "v kolik mi jede vlak?" atd. ), musí být, v té samé mysli, k dispozici i odpověď. Jinak by nemohla tato otázka vzniknout... ...je to jen otázka "přístupových práv", je třeba požádat "admina" (EGO) aby přístup umožnil..., ale většinou se mu nechce...,bývá to velice nekomunikativní "admin"
PánBů píše:Veselý cyklista se prej pozná podle toho že má mouchy mezi zubama. Veselá velryba teda bude mít asi mezi zubama potápěče. Tak a mám rovnou stovku příspěvků.
Petr píše:PánBů píše:Veselý cyklista se prej pozná podle toho že má mouchy mezi zubama. Veselá velryba teda bude mít asi mezi zubama potápěče. Tak a mám rovnou stovku příspěvků.
Tak na pristim srazu zaslouzis cestne uznani
PánBů píše:Děkuji za uznání i dary A když je řeč o tom srazu co takhle zas nějakej podniknout? Už je to docela dlouho od posledního. Ať se před tim koncem světa ještě párkrát srazíme
Ladislav píše: Petr píše:nj, jak se pozna ze je velryba bez ega? Ze zije vesele? A jak se pozna to? Kdyz ziji vesele jsem taky bez ega? Nebo ta rovnice plati jen jednosmerne? kdo je bez ega je vesely, ale kdo je vesely, jeste nemusi byt bez ega? spousta otazek, ale odpovedi me vazne zajimaji
...to já nevím, velryba je prostě velryba , to jaká je - to už je EGO (moje - mám-li pocit že je veselá)..., tvoje EGO zase zajímají odpovědi..., tvůj oblíbený (sorry Watto ) Bashar někde mluví o tom, že vyvstane-li v naší mysli nějaká otázka (neplatí pro otázky typu: "v kolik mi jede vlak?" atd. ), musí být, v té samé mysli, k dispozici i odpověď. Jinak by nemohla tato otázka vzniknout... ...je to jen otázka "přístupových práv", je třeba požádat "admina" (EGO) aby přístup umožnil..., ale většinou se mu nechce...,bývá to velice nekomunikativní "admin"
AlfaScorpii píše:Sice poslední dobou tu skoro nic nepíšu, ale na sraz bych mohl dorazit
JENŽE CO TO JE LÁSKA ???
Nebo to srdce o kterém jste tady psali ???
To je prostě PROSTOR.....
Pokud jsi v srdci, tak jsi 30 cm od hlavy, a to už je prostor (odstup) od myšlenek..
Pokud jsi nepodmíněnou láskou, no tak jsi neomezeným prostorem a máš odstup od všeho, nebo všechno pozorované je uvnitř prostoru..
V dzogčhenu, jehož jsem zaníceným propagátorem se o tom mluví jasně,
uvědomění nekonečného prostoru a světla (vědomí) je blaženost - láska...
Takže když se řekně láska, nebo srdce, hovoříte o prostoru,
viz. úvodní video 4:07
NEDOSTATEK (VNITŘNÍHO) PROSTORU
vostalpetr píše:No s některými myšlenkami a představami jsme doslova úplně ztotožněni,
vždyt se uvědomujeme jako omezená osoba v těle, které je umístěno v prostoru a čase...
A k tomuto ztotožnění nepotřebujeme nějak extra velkej mozek a ani extra velký myšlenky,
vždyt to zvládáme už v poměrně mladém věku, kdy se začínáme ztotožnovat s představou osoby...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník