PánBů píše:Přijď na na sraz Inspiruj v sobotu, tam bude duchovních učitelů jako much. A když budeš mít chuť stihneš ještě setkání Gaiou a Vénou.
Petr píše:
Za sebe bych se te jeste zeptal, co si vlastne pod tim osvicenim predstavujes, a az bys to popsal, tak bych ti rekl: No tak takovy od ted vedome bud .
rosada píše:Taky toužím po osvícení, či probuzení. Ale neumím si to představit, a záměrně si to ani představit nechci. Dokonce bych řekla, že dalo dost práce zbavit se všech představ o tomto stavu.
rosada píše:A co teď se "zákonem přitažlivosti"?
rosada píše:Jediné co mohu říct je , že cítím v sobě obrovskou touhu. A poslední doubou taky to, že jdu správnou cestou a že neminu. Toť vše. Málo nebo moc?
teo píše:rosada píše:Taky toužím po osvícení, či probuzení. Ale neumím si to představit, a záměrně si to ani představit nechci. Dokonce bych řekla, že dalo dost práce zbavit se všech představ o tomto stavu.
A co si pod osvícením/probuzením představuješ? Co myslíš že to je?
teo píše:rosada píše:A co teď se "zákonem přitažlivosti"?
Zákon přitažlivosti je jenom nástroj a něco o čem by jsi měla vědět že existuje a chápat jak funguje.
Když stavíme život na zákonu přitažlivosti - získáme co chceme (vlastně získáme co jsme = nedostaneme nic v co nevěříme). A až to dostaneš... udělá tě to trvale šťastnou. Pokud ne, pokračuj dále:
teo píše:rosada píše:Jediné co mohu říct je , že cítím v sobě obrovskou touhu. A poslední doubou taky to, že jdu správnou cestou a že neminu. Toť vše. Málo nebo moc?
Všichni jsme na cestě, je to zvláštní... od doby co jsem se dozvěděl o spoustě věcech kolem života, nejen že mi do života zcela náhodně přicházejí lidé, kteří hledají odpovědi, které jsem našel třeba jen před pár týdny... ale dokonce i z mých starých přátel se těd objevují jedinci hledající odpovědi.
Ve skutečnosti ty to hledáš už nějakou dobu. Možná časem tě to unaví a odložíš to... a třeba za pět let se to zase vrátí... a pak to zase odložíš... a pak se zase k tomu vrátíš. Tak neodbíhej a pojď to najít. Všechno je vpořádku pokračuj dál.
rosada píše:teo píše:rosada píše:Taky toužím po osvícení, či probuzení. Ale neumím si to představit, a záměrně si to ani představit nechci. Dokonce bych řekla, že dalo dost práce zbavit se všech představ o tomto stavu.
A co si pod osvícením/probuzením představuješ? Co myslíš že to je?
Nemám lepší slovo než Nevím (tak aspoš velkám písmenem ) ale docela slyším na pojmy jako: Nekonečné vědomí, čisté bytí - ale upřímně: taky si pod tím nedokážu představit) ani nechci, věřím že představy jsou na obtíž)
teo píše:Být probuzený... je kladná správná odpověď na otázku "Jsi šťastný?"
Dagmar píše:Prostě tady a teď je zde duše oblečná do fyzického těla a je zde proto, aby si užívala. Neřeš, co bylo včera, nepřemýšlej, co bude zítra. Běž do přírody, a pozoruj krásu tvoření, jak všechno roste, pučí na nalejvá se. /a mě nikdo nepučí a nikdo nenaleje /.
Prostě a jednoduše BUĎ. A nic už nehledej - přitahuješ hledání. Tvoříš ve svém životě hledání. Jsi člen pozitivního stavu, tak už konečně pozitivně jednej. ahoj Dáša
Petr píše:rosada píše:teo píše:A co si pod osvícením/probuzením představuješ? Co myslíš že to je?
Nemám lepší slovo než Nevím (tak aspoš velkám písmenem ) ale docela slyším na pojmy jako: Nekonečné vědomí, čisté bytí - ale upřímně: taky si pod tím nedokážu představit) ani nechci, věřím že představy jsou na obtíž)
Ja myslim, ze urcite Vis, jinak by jsi po tom prece netouzila. Pokud po tom hodne touzis, tak nekde hloubeji musis docela presne vedet proc.
Petr píše:
Ja myslim, ze urcite Vis, jinak by jsi po tom prece netouzila. Pokud po tom hodne touzis, tak nekde hloubeji musis docela presne vedet proc.
PepaKopriva píše:
jak se teď cítím? Dobře? - výborný, pokud špatně máš mnoho nástrojů, jak se obrátit po proudu a nechat se unášet
PepaKopriva píše:mám se rád, a přijímám se takový jaký jsem
miluji sebe i svůj život
všechno je v pořádku
Zpět na Události, akce, přednášky, srazy a setkávání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků