Nooo, nemedituji, resp. nepraktikuji tuhle techniku a nikdy praktikovat nebudu, neb si připadám jako blbec.
Jako obdivovatel někoho na trůnu taky moc nefunguji, bo už jsem vyrostla z uctívání zlatého telete...
To "kouzlo" setkání je v zaujetí mé duše, která je buď nadmíru zaujatá, probuzená vůní pravdy, autentičností projevu moudrosti, dýchá v symbióze jediného, nebo není zaujata, někdy je i znechucena ..., rozčarovaná...
Ano, voní nebo nevoní... pravdou... a vůbec nemusí jít o setkání s nějakým duchovňovákem na úúúúúrovni...
Trochu mě mrzí, že se armin opět začal schovávat za svou ženu a dokonce kalkuluje s tím, že by se setkání nemuselo uskutečnit, kdyby mě něčím naštval...
O setkání s tvou ženou nestojím a přestaň se za ní schovávat.
Co se týká naštvání, myslím, že těch tanečků jsme si už oba užili dost a dost a nepotřebujeme kolem sebe tančit v omamných, nebo zkušebních tanečcích, které ukáží ATD.
Ten rok a den jsem s vnitřním poděkováním přijala, protože už to je v naší historii setkání úspěch a nebudu tlačit dál. Rok je celkem dlouhá doba na další vyzrání nás obou - nás obou a hyn sa hukáže...

Snad jen a to se myslím nezmění ani za ten rok - nestojím o nějakou duchovní cestu formou meditací, studia, cvičení atd., toto mi prostě není vlastní a doufám, že i přesto tě to neodradí od naplánovaného setkání, které bych byla ráda, aby bylo jen mezi mnou a tebou. Bez tvé ženy.