Jářek píše:Já vím Honzame, že jsou věci mezi nebem a zemí, a to vždy ve vrstvě (atmosféry, či aury), co bylo komu pootevřeno. To není ničí vina, že to vidí, jak vidí. On ani ten démon za to nemůže, a mistr za své probuzení. V minulu to mohlo být opačně, rakšas byl zabit buddhou (sežrán lvem), a dnes hlásá advaitu... Je to mysterium. (Ale má svúj protokol).
Ptáci moc hady nemaj rádi, a Garuda nebyl drak. Ale je to už symbolicky posunuto... jestli rozumíš?
honzam píše:Jářek píše:Já vím Honzame, že jsou věci mezi nebem a zemí, a to vždy ve vrstvě (atmosféry, či aury), co bylo komu pootevřeno. To není ničí vina, že to vidí, jak vidí. On ani ten démon za to nemůže, a mistr za své probuzení. V minulu to mohlo být opačně, rakšas byl zabit buddhou (sežrán lvem), a dnes hlásá advaitu... Je to mysterium. (Ale má svúj protokol).
Ptáci moc hady nemaj rádi, a Garuda nebyl drak. Ale je to už symbolicky posunuto... jestli rozumíš?
Rozumím, že je to guláš. V jiných oblastech jsme se v poznání dávno o světelné roky posunuli, ale duchovno zůstává stále zastydlé někde ve středověku. Přitom ty vrstvy jsou částečně prostupné a nejsou k tomu potřeba drogy.
honzam píše:Tak letos to asi opět nevyjde a to jsem se tak snažil.Neztrácím naději a budu na sobě dál makat.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLTgcWlEElc5YU7myyLcMoaaJzY1LqMNLR
Jářek píše:Vše bude, vše bude... Aneb "jak lvové bijem o mříže"..
honzam píše:únor 2000 - listopad 2007 ... vzestup hadí síly, možná se probouzela už o pár let dříve, ale od roku 2000 nastaly zdravotní problémy a postupná ztráta pocitu vlastního těla
honzam píše:Interaktivní pohádková hra
"Najdi si svou novou nebeskou matku."
V předchozích dnech jsem se tu nemístně chvástal. Psal jsem, že jsem skutečný archon a buddha, že mám vhledy miliony let do minulosti Země, a že budu budoucí nebeský vládce v oblasti ČR a také, že obnovení Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí se děje kvůli mně a pro mě jako novou nebeskou matku. Jednoho buddhistického tématu jsem se však zatím nedotkl a to minulých životů.
To moje okřídlené andělské tělo dostalo identitu a tou identitou je přímo osoba a jméno člověka. Není to tak, že bych se přímo viděl jako ten člověk. Je to víc, jako když jsem já bůh právě tohoto člověka pozvedl na nebe a je teď touhle okřídlenou nebeskou matkou pro ČR - tím andělským tělem rodícím hadí děti. Nevím, jak to funguje, prostě to andělské tělo je jako vzkříšená nová podoba toho člověka. Ze všech vládců, prezidentů, duchovní učitelů, svatořečených, filozofů, vědců a vůbec všech lidí v historii je to právě tenhle člověk. Je relativně známý, ale kdybych v ČR uspořádal anketu, kdo ho zná, myslím si, že by většina respondentů nevěděla.
Nápověda:
http://inspiruj.cz/viewtopic.php?f=22&t=3978&start=3000#p43625honzam píše:únor 2000 - listopad 2007 ... vzestup hadí síly, možná se probouzela už o pár let dříve, ale od roku 2000 nastaly zdravotní problémy a postupná ztráta pocitu vlastního těla
- Existuje paralela mezi jistou událostí v životě toho člověka a dnem, kdy to u mě začalo. Bylo mi stejně let jako tehdy jemu a stalo se to ve stejný měsíc a téměř přesně ve stejný den v měsíci. Mám kopii staré lékařské zprávy. Už nevím, jestli je to tam uvedeno přesně. Bylo mi tehdy fakt dost blbě. V jeden den se mi udělalo mezi písemnou a ústní zkouškou na VŠ zle a od toho dne jsem postupně začal ztrácet pocit vlastního těla od hlavy dolů podél páteře, potom na zádech a nakonec nebylo moje celé tělo. V první lékařské zprávě z neurologie z 25. 2. 2000 se v úvodu píše "Před 2ma dny".
- Schválně jsem si teď pro zajímavost zkoušel počítat gematrii jména+příjmení toho člověka. Nejsem odborník na hebrejskou numerologii, ale součet toho člověka mi dává rozpětí 660-668 (není to židovské jméno). Určitě by mě zajímalo kolik součet přesně je. Třeba někdo zná nějakého vzdělaného rabína.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mathers_table
https://www.hebrew4christians.com/Glossary/glossary.html#loaded
-------------------------
Pojďme si zahrát hru na ano/ne. Kdo chce, může klást otázky a já budu odpovídat. Chtěl bych vědět, co si duchovňáci představují jako minulou inkarnaci samozvaného buddhy. Koho by si Bůh vybral pro práci nebeské matky? Co myslíte?
Jářek píše:Nevím ani proč, ale napadlo mě k tomu: "Svět podle Prota".. Znáš?
Pojďme si zahrát hru na ano/ne. Kdo chce, může klást otázky a já budu odpovídat. Chtěl bych vědět, co si duchovňáci představují jako minulou inkarnaci samozvaného buddhy. Koho by si Bůh vybral pro práci nebeské matky? Co myslíte?
Jářek píše:To jsou mi otázky? Myslíš Gautamu?
honzam píše:Jářek píše:To jsou mi otázky? Myslíš Gautamu?
Ne.
Jářek píše:Ano?
honzam píše:Jářek píše:Ano?
Je to hra. Ostatní kladou otázky a já odpovídám ano/ne. Cílem je uhádnou mou minulou inkarnaci, kterou začínám rozpoznávat jako moje jemnohmotné okřídlené tělo. Než se jsem narodil já, byli oba ještě nespojení hadi (samec i samička) inkarnováni do jistého člověka.
Jářek píše:Nojo furtminulé / předminulé / či další století?
honzam píše:Jářek píše:Nojo furtminulé / předminulé / či další století?
Já vím, že jsem hroznej.
Ano, minulé.
Jářek píše:Hmm, už se blížíme, možná jsme se i potkali...![]()
Duchovní / filozof / vědec / politik ?
Jářek píše:Nedej bože umělec..!
honzam píše:Jářek píše:Hmm, už se blížíme, možná jsme se i potkali...![]()
Duchovní / filozof / vědec / politik ?
Ne. (v pravém slova smyslu)
Potkali jsme se u Pandořiny skříňky. Když ji otevřeme, svět inspiruj a posezeníčka už nebude jako dřív. Je to ode mě obrovská troufalost, která s přehledem přebíjí všechny ty příšernosti, co jsem tu zatím psal a ukazoval na obrázcích.Jářek píše:Nedej bože umělec..!
Ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků