Paradoxy píše:Pedrito zlatej prosímtě až budeš mít čas mrkneš prosím na posezeníčko na můj profil? Zapomněla jsem heslo a několikrát jsem se snažila obnovit, přišel mail, klikla jsem na odkaz a nešlo to. Nespěchá to, prostě až budeš mít čas. Já mám stejnak teď starostí nad hlavu v práci.
Jářek píše:
Nádherná nevěsto stromů
Jsi samý květ, ale přesto znáš nemoci kmene,
A ze slz, co proudí v řeku, vyhlížíš moře.
Nevěříš v nalodění za zemí zaslíbenou.
Viděla jsi háj třešní, a na větvích ráda vyplivuješ pecky.
Na hlavy těch, co se ti smějí.
Málo kdo tě poznal. Neb to ani nečekáš.
To je jen předehra .
Krása je sbírka poezie
jež v okřídleném srdci žije
v ní každý verš a každý rým
chce rozletět se souhvězdím
dokud vše skryté neodkryje
A pak vždy šeptá duši
to, co jí nevíc sluší
Mír
Láska
Harmonie.
Den vzal nám čas
Mezi stromy v zádech kameny
A cihly, líbali jsme se zas.
V objetí krás
Očí, co táží se na lásky hlas
Chmýrko na tvém rameni.
Je 3. Červen.
Ok
Ptám se tě, volám
A slyším jen ticho
Pláču pro tebe
A tvou odpovědí
Je ticho
A tu slyším krásný hlas
"Kdo jsi?"
A v mé odpovědi
mlčí i Bůh.
Pro Petru:
Zrození - vše kolem promění
Dítě - já, nebo ty
od teď až do smrti
Vše kolem vlní se
Ve tmě i ve světle
Myšlenky, ticho, sny
Kdo tomu rozumí
Obzor jak bublina
Vše kolem objímá
Putuje sem a tam
V očích, jež zavírám
To proto spatřit se
Ve tmě i ve světle
Myšlenky, ticho, sny
To, co je pod nimi
Pod nimi v hlubinách
Kam překračuješ práh.
honzam píše:Vědění, že nevyhnutelně navždy zemřu a už nikdy nic nebude, je ta nejvíc osvobozující věc, co jsem kdy zažil. Tahle jistota úplného zániku je v tomhle směru zázračná.
Trini píše:Co zanikne? Dosavadní vzpomínky a tím dosavadní idendita? To je jistě úleva, a proto se to neustále děje. Zkušenost mi ukázala, že ve skutečnosti nikdy nic nekončí (trochu mi trvalo se s tím smířit) - protože nikdy nic nezačalo. Naštěstí, když zmizí vzpomínky na bývalou identitu, tak je to jedno - je to jako úplný zánik, kterého si ale nikdo není vědom. Vlastně to není zánik, ale zapomnění.
Paradoxy píše:Vůbec nevím, kouknu tam . Poslední týden byl hodně náročný v pracovním směru, seběhly se tam takový věci, že vyletěla moje šéfová a jedna kolegině a málem i oba skladníci, nakonec vzali zpět, co podepsali. Nějak blíž to rozebírat nemůžu, ale v podstatě to bylo tak, že šéfovou buď vyhoděj nebo odejdu já. Jednalo se tam o nějaké její manipulace s doklady a já to nenechala být.
honzam píše:Do třetice je ta proměna v archona čistým dobrem. Je tím nejlepším, co může živá bytost udělat pro ostatní bytosti tady na Zemi.
Trini píše:Paradoxy píše:Vůbec nevím, kouknu tam . Poslední týden byl hodně náročný v pracovním směru, seběhly se tam takový věci, že vyletěla moje šéfová a jedna kolegině a málem i oba skladníci, nakonec vzali zpět, co podepsali. Nějak blíž to rozebírat nemůžu, ale v podstatě to bylo tak, že šéfovou buď vyhoděj nebo odejdu já. Jednalo se tam o nějaké její manipulace s doklady a já to nenechala být.
Já bych v takové situaci začala používat ochranu Nadjá tak, jak ji popisoval Eduard Tomáš. Jsem opatrník - Opatrnosti nikdy nezbývá.
Trini píše:Paradoxy píše:Vůbec nevím, kouknu tam . Poslední týden byl hodně náročný v pracovním směru, seběhly se tam takový věci, že vyletěla moje šéfová a jedna kolegině a málem i oba skladníci, nakonec vzali zpět, co podepsali. Nějak blíž to rozebírat nemůžu, ale v podstatě to bylo tak, že šéfovou buď vyhoděj nebo odejdu já. Jednalo se tam o nějaké její manipulace s doklady a já to nenechala být.
Já bych v takové situaci začala používat ochranu Nadjá tak, jak ji popisoval Eduard Tomáš. Jsem opatrník - Opatrnosti nikdy nezbývá.
Paradoxy píše:
Ochranu si nedělám, spíš se modlím, aby ty osoby kterých se to týká, prohlédly klam svého egoismu. Ze zkušenosti vím, že někdy prohlédnou a někdy ne. Já už v životě zažila hodně extrémních situací a tak věci beru jak přicházejí. Jsem šťastná, že jsem zatím fyzicky i psychicky v pořádku, ale i to se může změnit, to je holt život.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků