armin píše:Igor Chaun - pokračování Šplhnul si u mne, že ho zajímá hlavně co jak je doopravdy a ne jen co by se mu líbilo, aby bylo.
Tara píše:Tara píše:[youtube]9he_4lCq4Y8[/youtube]
Vyjádření Igora po zveřejnění tohoto videa, mě dostalo, no comment...
Přátelé, děkuju za reakce. Někteří mi píšete, že už jste to viděli na Zákonech bohatství. Tedy k tomu videu na Zákonech bohatství. Nejprve jsme to vyřešili se Soňou, pak mi začal od dnešního rána psát Tomáš Lukavec úpěnlivě o aktuální kontakt na Soňu, protože viděl ohlas na situaci u mě na Facebooku. Dopol telefonát se Soňou a na jeho základě jsem začal dávat dohromady toto střihově poměrně náročné video, za účelem co největší srozumitelnosti, s tím, že jsme se se Soňou domluvili na natáčení a vysvětlení na zítřek. Soňa mi slíbila zítřejší natáčení, kde to vysvětlí, mezitím se jí Tomáš dovolal a udělali tohle video. Po mnoha a mnoha hodinách práce, které jsem tomu věnoval, se cítím trochu hloupě. Musím to říct. Když mi píšete, že už víte, jak to je. Z mého pohledu, čistě profesionálně, se Soňa nezachovala správně. Slíbila mi rozhovor, a zatímco jsem na něm pracoval, včetně archivů a srozumitelnosti, dala ho jinde. Ale zároveň je dobře, když pravda jde kterýmkoliv kanálem ven. I tím, který se tváří, že se “všeho vzdal”. A přitom je pouze predátorem. Ale to si každý přeberte. Děkuju. Zítra položím silné otázky, i možná nepříjemné. Pokud se rozhodnu rozhovor ještě udělat. – A samozřejmě se pokusím zkontaktovat ještě tu paní Ivet, abych znal její verzi. Děkuju. Igor
Trini píše:
Mně některé věci, co řekla S. Peková o covidu, nepřipadaly pravdivé a její nadšení pro New Age mne dost udivilo, ale to video je podfuk.
armin píše:
Ledaže by si Chaum bohapustě vymýšlel o tom, co mu Peková říkala do telefonu i to ostatní.
Trini píše:armin píše:
Ledaže by si Chaum bohapustě vymýšlel o tom, co mu Peková říkala do telefonu i to ostatní.
Třeba je pod vlivem AI....tak, jako podle té podivné paní je S. Peková pod vlivem AI. Být pod vlivem AI - to si fakt nedovedu představit, co by to mělo znamenat. Že AI pak dělá s dotyčným videa?
armin píše:Trini píše:armin píše:
Třeba je pod vlivem AI....tak, jako podle té podivné paní je S. Peková pod vlivem AI. Být pod vlivem AI - to si fakt nedovedu představit, co by to mělo znamenat. Že AI pak dělá s dotyčným videa?
Ta paní co to se Soňou točila působí jako hodně praštěná "ezoterička" a nejspíš ani netuší, co to je AI, nejspíš si myslí, že je to také nějaká bytost nebo mocnosti, kterým se tak říká.
Trini píše:
armin píše:Trini píše:
Tohle je teda pěknej mlžič.
Copak je to tak těžké a složité zjistit jestli je to video skutečné - navštívit tu Soňu, ten pokoj a zeptat se jí přímo, případně tam přivézt tu druhou - ta by utrčitě souhlasila. Zeptat se těch rodičů atd. A nebylo by co řešit, spekulovat, vysvětlovat obhajovat, obviňovat.
A hlavně by s tím souhasila ta Soňa pokud má pravdu, aby ukázala, že to bylo všechno na ni opravdu zinscenované.
V tomhle se mi líbí ten Igor, že ho zajímá pravda, fakta, padni komu padni a ne tenhle mlžič, který toho napovídá: "Jak se v tom cítíte" a nic faktického z něj nevypadne i když se tváří, že ví, ale neřekne.
armin píše:Je mi divné a podezřelé, že do toho zatím Soňa jasně a jednoznačně nevstoupila.
Trini píše:
Lidem, kteří mají S. Pekovou rádi (ty mezi ně jednoznačně nepatříš), šlo především o to, jestli je Sona v pořádku - tedy pokud to podivné video považovali za pravé, tak je zneklidnilo, že S. Peková se změnila a chová se divně a nezvykle. Na videu T. Lukavce mohli vidět, že je v pořádku.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků